NK Teams 2017

Het NK Teams 2017 is gespeeld en de winnaars zijn bekend. Na een succesvolle en lange dag zijn de deelnemers weer huiswaarts gekeerd. De organisatie bedankt iedereen voor de grote menigte die nog aanwezig was tijdens de prijsuitreiking. Zo hoort dat op een NK!

Rectificatie: op het NK Teams heeft helaas een vervelende fout plaatsgevonden. In plaats van de teams uit de open klasse in te delen op het ANS gemiddelde van de teamleden die een ANS gemiddelde hebben, aangevuld met het resultaat van de eerste ronde van een of meer X leden van het betreffende team, zijn de teams ingedeeld op het resultaat van de eerste ronde van alle spelers van het team. Dit heeft geleid tot het indelen in een verkeerde klasse van enkele teams. Bijzonder vervelend is het dat beide teams van Nieuwegein hierdoor de eerste prijs hebben misgelopen!

De eerste actie tot herstel is dat de correcte uitslag van het NK Teams hier gepubliceerd zal worden. In een schrijven aan Nieuwegein heeft de ANS haar spijt betuigd en haar excuses aangeboden. Er is een bestelling uitgegaan voor twee bekers en 8 medailles voor de eerste prijzen van de teams van Nieuwegein.

De prijswinnaars van het NK Teams treft geen blaam aan deze vergissing. Daarom is besloten om de uitgereikte prijzen te laten bij de teams die deze prijzen hebben ontvangen. Ook aan hen onze welgemeende excuses voor deze vergissing.

Klik hier voor de uitslag van het NK Teams

Klik hier voor de uitslag met de individuele scores

Foto’s gemaakt door Andre van der Aart.

Foto’s van bovenstaande galerij zijn gemaakt door jagofoto. Meer info: jagofoto@zeelandnet.nl

Foto’s van bovenstaande galerij zijn gemaakt door Hennie Hoogeveen en Sjaak de Vries.

2022_Sjoelbond_Bestuur_2
Welkom sjoeler en sjoelverenigingen!

Sluit je aan en doe mee!

Word Lid!