Ontwikkelingen Algemene Nederlandse Sjoelbond

Beste leden,

In maart 2024 heeft het bondsbestuur van diverse personen vernomen dat zij gaan stoppen met hun activiteiten voor de Algemene Nederlandse Sjoelbond. Wij vinden het belangrijk om jullie hierover te informeren. Concreet gaat het om het volgende:

  • Jos en Ingrid Mulder stoppen met ingang van 1 april 2024 met het bondsbureau;
  • Jos Mulder stopt met zijn werkzaamheden ten aanzien van de website van de ANS alsmede andere werkzaamheden zoals de ledenadministratie en wedstrijdadministratie;
  • Henk Stok heeft aangegeven na het seizoen 2023-2024 te stoppen met zijn werkzaamheden als Landelijk Wedstrijdleider;
  • Wijnand Springin’tveld stopt per direct met zijn werkzaamheden als het gaat op het bestellen van bekers, contact met de fabrikanten van sjoelbakken en de ontwikkelingen ten aanzien van de sjoelbakken.

Als bondsbestuur vinden wij het jammer dat deze personen stoppen met deze belangrijke werkzaamheden voor de ANS maar respecteren hun beslissing. Voor de eerstkomende periode zal het bondsbestuur de taken die op korte termijn niet meer uitgevoerd worden op zich nemen. Doordat het bondsbestuur al onderbemand was zal dit betekenen dat jullie e-mails / vragen minder snel beantwoord worden.

Voor het nieuwe seizoen wordt gezocht naar een oplossing om de ontstane vacatures op te vullen. Mocht je iets willen betekenen voor de sjoelsport dan horen wij dat graag als bondsbestuur. Alle hulp daarbij is welkom.

Met vriendelijk groet,

Het bondsbestuur

2022_Sjoelbond_Bestuur_2
Welkom sjoeler en sjoelverenigingen!

Sluit je aan en doe mee!

Word Lid!