Evaluatie sjoelseizoen 2023-2024

Beste leden,

Het seizoen 2023-2024 is bijna ten einde. Het is een goed gebruik om het seizoen te evalueren om te kijken welke zaken beter kunnen of moeten. Het afgelopen seizoen is op het gebied van het sjoelmaterieel veel veranderd. Zo hebben we een tweede leverancier van wedstrijdsjoelbakken en gooien we met andere schijven. We zien daarbij dat de scores weer veel hoger liggen dan de afgelopen jaren. We hebben hierbij al veel feedback van jullie ontvangen.

We willen deze evaluatie graag met jullie als leden doen omdat we het belangrijk vinden dat we de evaluatie goed doen en in samenspraak met jullie doen. Punten die we met jullie willen evalueren zijn:

  • Hoe bevalt het nieuwe sjoelmateriaal?
  • Hoe om te gaan met de gemiddelden zoals deze afgelopen seizoen zijn gegooid en de daarbij horende klasse-indeling?
  • Welke verbeteringen zouden we nog meer door moeten voeren?
  • Andere zaken?

We zouden het mooi vinden als we met een flink aantal van jullie in gesprek kunnen komen met een brede vertegenwoordiging. Mocht je hier interesse hebben wil je dit dan laten weten via het e-mail adres: bondsbureau@sjoelsport.nl?

Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zullen we 1 of meerdere sessies met leden plannen ergens in juni. Communicatie hierover zal op een later tijdstip plaatsvinden.

Voor aanvullende vragen kunnen jullie ook terecht bij het bondsbureau.

Met vriendelijk groet,

 

Het bondsbestuur

2022_Sjoelbond_Bestuur_2
Welkom sjoeler en sjoelverenigingen!

Sluit je aan en doe mee!

Word Lid!