COVID-19 maatregelen na 2 november 2021

Op 2 november 2021 heeft het demissionaire kabinet een persconferentie gegeven over de oplopende besmettingscijfers van COVID-19 en daar verscherpte maatregelen aangekondigd.

Deze maatregelen gaan in per 6 november 2021 en gelden voor alle ANS wedstrijden. Voor komend weekeinde zijn dat de Noordbokaal, de Limburgbokaal en de selectiewedstrijd voor Midden. Volgende week geldt het voor de bekerwedstrijd en de week daarop voor het NK Koppel.

Dit houdt in dat bij deze wedstrijden door de ANS gecontroleerd moet worden of de deelnemers/toeschouwers een geldig Corona toegangsbewijs hebben. Dit kan aangetoond worden door de CoronaCheck app of een papieren Corona toegangsbewijs. Ook is het tonen van een geldig legitimatiebewijs nodig. Kijk voor meer informatie op https://coronacheck.nl/nl.

Voor de organisatoren van deze wedstrijden geldt dat geregeld moet worden dat de deelnemers/toeschouwers gecontroleerd moeten worden en alleen toegelaten worden bij een groen scherm. Groen scherm, want aangeraden wordt om de CoronaCheck Scanner te gebruiken. Voor meer informatie kijk op https://coronacheck.nl/nl/scanner. Ook wordt via deze weg aan de organisatoren gevraagd om vroeger dan gewoonlijk te beginnen en dan vooral met de controle om de invloed op de wedstrijd zo klein mogelijk te laten zijn en de deelnemers de kans te geven zich te laten controleren.

Uiteraard zijn deze maatregelen niet prettig, maar de situatie in Nederland vraagt op dit moment hierom. Verder is het zo, dat de wedstrijden van de ANS zoals het er nu voor staat, wel gewoon kunnen doorgaan.

Er op uit met een Corona toegangsbewijs

Wat moet je bij je hebben?

Ook dit weer lukt het ons samen EN kunnen we blijven sjoelen!

2022_Sjoelbond_Bestuur_2
Welkom sjoeler en sjoelverenigingen!

Sluit je aan en doe mee!

Word Lid!