Corona update: afgelasting ANS wedstrijden februari 2022

Op 19 januari hebben bondsbestuur, landelijk wedstrijdleider en bekercommissie besloten om alle ANS wedstrijden af te gelasten voor de maand februari 2022 vanwege de huidige Corona situatie.

De volgende mail is naar de leden van de ANS verstuurd:

“Hallo allemaal,

Op 19 januari heeft het bondsbestuur vergaderd met de landelijk wedstrijdleider en de bekercommissie over de huidige stand van zaken m.b.t. Corona en hoe de ANS daar mee om zal gaan.

Na een goede discussie is besloten om alle wedstrijden van de ANS ook in de maand februari 2022 af te gelasten. Rond 12 februari komt het bondsbestuur weer bijeen met de landelijk wedstrijdleider en de bekercommissie om te bespreken hoe dan verder te gaan.

Dit houdt in dat de selectiewedstrijden te ernstig verstoord zijn om allemaal gespeeld te kunnen worden en dit heeft uiteraard weer gevolgen voor het NK Individueel. Wanneer het NK Individueel 2022 door kan gaan, zal dit een open NK worden, d.w.z. dat men zich hiervoor kan aanmelden en dus niet hoeft te plaatsen. Uiteraard wordt hier meer over gecommuniceerd wanneer dit bekend is.

Uiteraard betreuren wij de gang van zaken, maar de gezondheid van onze leden gaat voor alles. Daarbij hoort ook het zo min mogelijk blootstellen aan risico’s van onze leden.

Namens bondsbestuur, landelijk wedstrijdleider en bekercommissie,”

2022_Sjoelbond_Bestuur_2
Welkom sjoeler en sjoelverenigingen!

Sluit je aan en doe mee!

Word Lid!