ANS ontvangt € 23.752 van Nederlandse Loterij over 2023

Nederlandse Loterij maakte onlangs in het Olympisch Stadion in Amsterdam haar resultaat bekend over het afgelopen jaar. Over het jaar 2023 kan Nederlandse Loterij een recordbedrag van 196,1 miljoen euro afdragen voor een gelukkig, gezond en sportief Nederland. Nederlandse Loterij steunt met haar afdracht de Nederlandse samenleving, de sport en 18 goede doelen die zich inzetten voor gezondheid, beweging en welzijn.

Over 2023 is de bijdrage voor de sport maar liefst 52,6 miljoen euro. Opnieuw is er, dankzij de jaarlijkse afdracht van Nederlandse Loterij, méér geld beschikbaar voor de sport. Deze onmisbare bijdrage komt via NOC*NSF de gehele sport ten goede, en daarmee iedereen in ons land die plezier beleeft aan sport. Hiermee kunnen onder andere competities worden georganiseerd en kan de sport via innovaties mee met maatschappelijke ontwikkelingen zoals verduurzaming en digitalisering. Ook de gehandicaptensport, de breedtesport en de topsport profiteren van deze bijdrage.

De Algemene Nederlandse Sjoelbond heeft uit de totale afdracht een bijdrage ontvangen van € 23.752 waarmee zij kan blijven investeren in de sjoelsport. De Algemene Nederlandse Sjoelbond bedankt Nederlandse Loterij en haar spelers voor deze bijdrage. Immers zonder deze bijdrage kan de sjoelbond niet alle activiteiten uitvoeren die wij nu doen.

2022_Sjoelbond_Bestuur_2
Welkom sjoeler en sjoelverenigingen!

Sluit je aan en doe mee!

Word Lid!