Enquête ANS

Op 11 juni heeft het bondsbestuur het volgende bericht verstuurd naar de verenigingen en individuele leden:

” Beste vereniging of individueel lid,

De ANS is bezig met een aantal onderwerpen die nogal ingrijpend kunnen zijn. Omdat de leden bij de ANS voorop staan en wij meer en meer hun mening willen vernemen, heeft het bondsbestuur besloten om middels een enquête jullie mening te peilen. Hierdoor is het bondsbestuur in staat om onderbouwde besluiten te kunnen nemen.

Hieronder staat een link naar de enquête. Volg de link, zodat u uw mening aan ons kunt doorgeven. Ik kan niet genoeg benadrukken dat wij hier zeer om verlegen zitten. De enquête zal ongeveer een maand beschikbaar zijn. Daarna zal het bondsbestuur verder beslissen over verschillende onderwerpen. Wees zo vriendelijk om uw naam aan het eind achter te laten.

Het bondsbestuur wenst bij goede respons dit middel vaker in te zetten om uw mening te horen over verschillende onderwerpen. Het bondsbestuur is overtuigd dat hiermee de afstand tussen het bondsbestuur en de leden verkleind kan worden.

Op de bondsraad van 25 augustus (hier volgt nog aparte communicatie over) zullen de antwoorden op de enquête en de vervolgstappen een belangrijke plaats innemen.

Ik hoop van velen van u een reactie te mogen ontvangen. Alvast hartelijk dank voor de genomen moeite’

De enquête is inmiddels gesloten. Ruim 85 mensen hebben de moeite genomen deze in te vullen, hartelijk dank.

Het bondsbestuur wenst dit middel vaker in te zetten om zo met onderbouwde besluiten naar voren te komen. Laat van u horen!

2022_Sjoelbond_Bestuur_2
Welkom sjoeler en sjoelverenigingen!

Sluit je aan en doe mee!

Word Lid!