Inschrijvingen NK Teams en datum 1e selectiewedstrijd

In dit nieuwsbericht komen de volgende onderwerpen terug:

  • Laatste kans om je in te schrijven voor het NK Teams 2024/2025
  • Datum 1e landelijke selectiewedstrijd bekend

Hebben jullie nog andere vragen? Stel ze dan gerust aan het bondsbureau. We proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden maar soms kan het even duren omdat we helaas onderbezet zijn.


Laatste kans om je in te schrijven voor het NK Teams 2024/2025

In de nieuwsbrief van september 2024 melden we al dat de inschrijvingen voor het NK Teams binnen stromen. We hebben bij de uitnodiging aangegeven dat er in principe plaats is voor 40 teams en dat aantal was binnen een mum van tijd bereikt. In de tussentijd hebben we gekeken naar de mogelijkheden om meer teams deel te laten nemen aan het NK Teams en dat is gelukt!

We hebben dan ook, naar verwachting, de mogelijkheid om 50 teams deel te laten nemen aan het NK Teams 2024. Deelnemen aan het NK Teams is dan ook nog steeds mogelijk! De inschrijving voor het NK Teams sluit op 15 oktober 2024. Aangezien we momenteel reeds op 42 teams zitten is het van belang om er snel bij te zijn. Kunnen we jouw ook inschrijven voor het NK Teams en zo zorgen voor een NK met 200 deelnemers?

Daarnaast is goed om de volgende zaken nogmaals onder jullie aandacht te brengen ten aanzien van het NK Teams:

  • De series van het NK Teams tellen mee voor de kwalificatie van het NK Individueel en de bepaling van je individuele gemiddelde.
  • Je sinds dit jaar ook individueel mee kan doen als je geen team hebt? Je series tellen dan mee voor de kwalificatie van het NK Individueel
  • De klassen en klassengrenzen van het NK Teams zijn aangepast zoals opgenomen in het wedstrijdreglement. Zo is onder andere de Open Klasse nieuw ten opzichte van eerdere jaren. Teams waarbij 1 of meerdere spelers geen gemiddelde hebben komen uit in de Open Klasse. Het is wel mogelijk om je vrijwillig in te laten delen in de A-klasse van het NK Teams. Daarvoor moet een verzoek worden gedaan aan het bondsbureau.

We zijn dankbaar voor de vele inschrijvingen tot op heden! We hopen vele van jullie te zien op zaterdag 19 oktober.

Download Inschrijfformulier NK Teams (Excel)

Download nieuwe gemiddelden seizoen 2024-2025 (Excel)


Datum 1e landelijke selectiewedstrijd bekend

Het heeft even geduurd maar de datum van de 1e landelijke selectiewedstrijd is eindelijk bekend en gepubliceerd op onze website. Helaas hebben we via Optisport geen zaal kunnen verkrijgen op de locaties in Barneveld en Voorthuizen. Daarom wijken we voor de eerste landelijke selectiewedstrijd uit naar een andere locatie.

Datum: zaterdag 4 januari 2025

Locatie: MFC Hart van Oosterwolde
Sint Nicolaasplein 15
8097 PR Oosterwolde

We zijn momenteel al bezig met Optisport om de data voor het seizoen 2025/2026 vast te leggen en gaan ervan uit dat deze op korte termijn bekend zijn.

2022_Sjoelbond_Bestuur_2
Welkom sjoeler en sjoelverenigingen!

Sluit je aan en doe mee!

Word Lid!